Droombaancoach | Thuiswerkspecialist | HR Advies

CREËER JE DROOMBAAN IN 5 STAPPEN 

En haal optimaal
plezier, energie en voldoening
uit je werk

BAAL JE VAN JE WERK? (zacht uitgedrukt)

 

Jij neemt geen genoegen meer met ‘wel ok’ of so so’ werk. Jij jij wilt optimaal plezier, voldoening en energie uit je werk halen.

Want je weet dat dat ook positief doorwerkt op je privéleven.

Alleen, de werkelijkheid is anders. Flink anders. En je hebt geen idee hoe het anders kan.

Velen worstelen hier mee en blijven hangen in dromen van hoe het beter kan, maar gaan niet over tot actie.

EN HERKEN JE DIT?

🔅 “Mijn werk vreet meer en meer energie. Ik moet er niet aan denken dit nog een jaar te moeten volhouden.
 

🔅 “Ik wil graag ander werk, maar heb geen idee wat écht bij me past. Ik word er bijna wanhopig van.”

🔅 “Ik durf niet te solliciteren. Omdat ik niet weet wat ik wil. Omdat ik geen flauw idee heb waar ik moet zoekenOmdat ik niet weet hoe ik mezelf kan onderscheiden van al die anderen die ook op zoek zijn naar werk. En dat eigenlijk ook niet durf.

🔅 “Ik word zo moe van dat eeuwige getwijfel van ‘is dit het nou?‘ en  wil bewust een keuze voor een volgende stap maken, in plaats van weer per toeval ergens in te rollen.”

🔅 “Ik zie op tegen feestjes en verjaardagen. Eigenlijk tegen alle situaties waarin anderen mij vragen hoe het op mijn werk is. Ik wil niet steeds vertellen dat ik het helemaal niet naar mijn zin heb, en ook geen idee heb wat ik dan wel wil.

🔅 Ik schaam me dat ik mijn droombaan nog steeds niet gevonden heb. Al mijn vrienden zijn wél happy met hun werk en maken een fantastische carrière. Daar ben ik jaloers op. Dat wil ik ook! Waarom lukt mij dat niet?”

🔅 Ik wil zo graag iets doen waar ik blij van word!

Er zijn best nog dagen dat je niet met heel veel tegenzin naar je werk gaat. En je collega’s zijn misschien hartstikke leuk. Het vervelende is alleen, dat als je te lang blijft hangen in werk wat geen voldoening geeft maar wel energie slurpt 

🔅 Je in een negatieve spiraal terecht komt, waar het lastig uit komen is.
🔅 Je zelfvertrouwen afneemt en dat kun je nu net niet gebruiken als je wilt gaan solliciteren.
🔅 Een burn-out, overspannenheid of fysieke klachten op de loer komen te liggen.
🔅 Je thuis minder en minder die vrolijke, positieve en energieke partner, vriendin, zus, moeder, …,  bent die je was en zo graag weer wilt zijn.
 
Wees gerust, je bent niet de enige die hier mee worstelt. Velen blijven hangen in werk dat eigenlijk helemaal niet past. Durven het niet aan om daar verandering in te brengen. En dat is zo zonde.

VOOR JOU KAN HET ÉCHT ANDERS WORDEN

Er is een manier waarop jij jouw droombaan werkelijkheid kunt laten worden, weer kunt genieten van je werk zonder dat het bergen energie kost en je dagelijks afgepeigerd thuis komt. Met loopbaancoaching volgens de Droombaanmethode is dit ook voor jou mogelijk.

STEL JE EENS VOOR

✔︎ Je gaat elke dag fluitend naar je werk
 
✔︎ Werken voelt niet meer als werken
 
✔︎ Je komt vol energie en inspiratie elke dag thuis na je werk
 
✔︎ Je straalt als je het hebt over het werk wat je doet

En ook: je bent vrolijker en energieker, waardoor ook je privéleven een stuk leuker is. Je vrienden, familie, je relatie en hobby’s geef je de tijd en energie die je ze wilt geven. Kortom: je leven ziet er een stuk leuker uit.

MAAR HOE DAN?

Je bent al op zoek gegaan naar ander werk. Maar waar moet je kijken als je niet weet waar je naar op zoek bent? En toch heb je ook al een aantal sollicitaties verstuurd. Niet dat je er nou van overtuigd was dat die baan wel echt bij je paste, maar niet geschoten, is altijd mis.
Alleen, met die motivatie, was het knap lastig om een oprecht enthousiaste sollicitatiebrief te schrijven. Dus het verbaasde je ook niet echt dat je niet uitgenodigd werd. En met elke nieuwe afwijzing krijgt je zelfvertrouwen een knauw.

Maar zo hoeft het voor jou niet te gaan.
Echt, je hoeft jezelf dit niet aan te doen.

Als jij weet hoe je droombaan eruitziet en in jezelf en die droombaan durft te geloven,  als je weet welke stappen je moet zetten om je droombaan te verwezenlijken, en vooral ook welke niet, kun je heel gericht tot actie overgaan. En is het een makkie om vol overtuiging en enthousiasme jouw eigen verhaal te vertellen. Waardoor anderen direct begrijpen waarom jij de werknemer, collega of ondernemer bent waar ze naar op zoek zijn. En je dus je droombaan kunt verwezenlijken.

DOOR HEEL DOELGERICHT JE DROOMBAAN 
NA TE JAGEN.

Met loopbaancoaching via de Droombaanmethode ontdek je hoe jouw droombaan eruitziet en leer je hoe je die kunt verwezenlijken. En essentieel: je krijgt een droombaanmindset, waardoor je voor 100% in jezelf en je droombaan gelooft. En je niet anders meer kunt dan achter jouw droombaan aangaan. En die dus werkelijkheid wordt.

EEN COACHINGSMETHODE DIE JE STAP-VOOR-STAP JOUW PERSOONLIJKE DROOMBAAN LAAT ONTDEKKEN ÉN VERWEZENLIJKEN.

De Droombaanmethode is bewezen effectief, meer dan 150 mensen hebben al met deze methode ontdekt hoe hun droombaan eruitziet. De methode is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring met loopbaancaoching en als droombaancoach. Alle opdrachten, methodes en praktische tips die écht werken, heb ik overzichtelijk voor je bij elkaar gebracht.

Met 5 modules jouw eigen droombaan creëren
Je ontdekt aan de hand van video’s, opdrachten, checklisten en cheat sheets hoe jouw droombaan eruitziet. Om vervolgens heel actiegericht stappen te zetten die maken dat jouw droombaan mogelijk wordt.


“Door de Droombaanmethode ben ik gaan inzien dat je mag kijken naar wat bij jou past, zonder daarbij vast te houden aan bestaande rollen. Dat je dus echt iets van jezelf mag creëren en uit mag spreken wat dat dan is. En ik ben erin gaan geloven dat je ook in loondienst daardoor veel meer invloed kan hebben op wat je allemaal oppakt en onderneemt.

Ik twijfelde wel of het wel het juiste moment was voor het coachingstraject, omdat ik pas een jaar in mijn huidige baan zit. En ik vroeg me ook wel af of het niet stom is om op je 30e al een loopbaancoach in te schakelen.

Door de Droombaanmethode heb ik veel meer inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en hoe ik die naar voren kan brengen. Mijn verhaal en personal brand zijn veel duidelijker geworden. Daardoor kan ik ook makkelijker beoordelen of vacatures bij mij passen of niet. Maar het traject heeft me ook veel gebracht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in brede zin. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en het traject heeft me een hoop positiviteit, kracht ene energie gegeven. Verder merk ik dat ik, zonder dat het als ‘werken’ voelt, met mensen praat, netwerkgesprekken houd. Kortom, werk aan het realiseren van mijn droombaan. Het feit dat ik het ongemerkt doe, komt echt door de grondigheid en praktische inslag van de Droombaanmethode!”

– Eline –“De Droombaanmethode heeft me laten inzien dat ik veel meer in mijn mars heb dan ik zelf dacht of durfde te hopen. Het heeft me heel veel energie, rust en enthousiasme gebracht. Een drive om dat te gaan doen waar ik gelukkig van word. Nee durven zeggen en los kunnen laten. Een enorme boost van mijn zelfvertrouwen met betrekking tot mijn (werk)toekomst. Wat er tezamen voor zorgt dat ik voor mijn droombaan durf, kan en wil gaan!

Ik heb er ontzettend van genoten. Van alle opdrachten, alle mooie inzichten, het anders kijken naar en ondertussen super veel gedaan krijgen en leren van en over mezelf.

Als je er echt voor gaat, even deze tijd aan jezelf geeft, kom je met deze methode tot prachtige dingen. Het hoeft niet per direct je droombaan te zijn, maar ik weet zeker dat iedereen zijn droombaan in ieder geval een stukje dichter bij kan halen.”

– Nienke –


WAT LEVERT HET JE OP?

💫   Je kent je droombaantalenten
 
💫   Je ontdekt in welke omgeving jij helemaal op je plek bent
 
💫   Je ziet jouw droombaanbeeld duidelijk voor je
 
💫.  Je creëert een droombaanmindset: je gelooft oprecht dat jouw droombaan werkelijkheid gaat worden
 
💫   Je vind je sparkle weer terug

EN OOK….

💫   Je hebt een onderscheidend cv die duidelijk jouw unieke verhaal vertelt
 
💫   Sollicitatiebrieven schrijven waarmee je echt wordt uitgenodigd, is een makkie voor je
 
💫   Je hebt een LinkedInprofiel wat uitnodigt om contact met je op te nemen (en dat is wat je wilt)
 
💫   Je hebt een heel persoonlijk en concreet actieplan om je aan vast te houden
 
💫   Je voelt geen enkele schroom meer om volop te netwerken (en laat dat nou net de manier zijn om je droombaan te verwezenlijken)
 
💫   Je durft nee te zeggen tegen mogelijkheden die eigenlijk helemaal niet passen (en voorkomt zo de zoveelste teleurstelling)

MAAR MISSCHIEN NOG WEL HET MEEST BELANGRIJK…

💫   Je zelfvertrouwen neemt toe 
 
💫   Die altijd aanwezige onrust van “is dit het nou?” verdwijnt, want jij weet zeker “Dat is het!”
 
💫   En daarmee komt er een enorme vastberadenheid in je naar boven
 

💫   Je weet bovendien exact welke stappen jij moet zetten om je droombaan te kunnen verwezenlijken

💫   Dus je bent niet meer te stoppen, komt in actie en blijft in actie
 
💫   De zondagavondblues is voorgoed verdwenen
 
💫   Bewuste keuzes maken die je daadwerkelijk verder helpen, is niet langer moeilijk, maar vanzelfsprekend
 
💫   Je voelt je enorm trots want je neemt de eigen verantwoordelijkheid voor loopbaan en daarmee je eigen geluk
 
💫   Je voelt vanaf dag 1 je energie en positiviteit toenemen
 
💫   Met die hernieuwde energie en positiviteit, ga je niet alleen op je werk stralen, maar ook daarbuiten
 
💫   En geloof mij, daar zijn ook de mensen die je lief zijn, je dankbaar voor. Want je bent een leuker, positiever, liever en energieker mens

DE VIJF MODULES VAN DE DROOMBAANMETHODE

 

Ken je
Droombaantalenten

  Energiegevers & interesses

  Talenten

  Jij als persoon

  Dromen

 

Ontdek jouw Droombaanomgeving

  Ideale werkomgeving

  Jouw droombaan in beeld

 

Creëer een Droombaanmindset

  Droombaanmindsetkillers

  Smoezen

  Droombaanmindset stimuleerders

 

 

Breng je droombaanbeeld
naar buiten

  Jouw persoonlijk profiel

  Een onderscheidend CV

  Effectief inzetten van social media

  Netwerken

 

Realiseer je
droombaandoorbraak

  Vacatures zoeken & selecteren

  Solliciteren

  Concreet actieplan

  Actie

DIT IS WAT JE CONCREET KRIJGT

💫   Loopbaancoaching van een gecertificeerd droombaancoach;
 
💫  Kick-off sessie om meteen gemotiveerd van start te gaan;
 
💫   Levenslang toegang tot de online leeromgeving met de 5 modules met 14 weken lang  een nieuwe stap24/7 online bereikbaar, die jou door het proces loodsen op weg naar jouw droombaan;
 
💫   Video’swerkboekenchecklisten en spiekbrieven die je inzicht geven, aan het denken zetten, laten reflecteren en leren en zorgen dat je nog sneller stappen zet;
 
💫   Persoonlijke feedback op al je werkboeken om je nog meer inzichten op te laten doen;
 
💫   4 persoonlijke online coachsessies om je gedurende het hele traject on track te houden, beet te pakken wat beetgepakt moet worden (je bent gewaarschuwd) en de verdieping op te zoeken;
 
💫   1 persoonlijk coachingsgesprek IRL waarbij alles letterlijk op zijn plek gaat vallen, echt this is where the magic happens;
 
💫   Inspiratie & motivatie die aanzetten tot actie;
 
💫   Toegang tot de online community met gelijkgestemden die je steunen, tips geven en een nieuw netwerk bieden;
 
💫   Live contactmomenten tijdens online groepssessies en trainingen (1x per maand) en workshops en samenwerkingsdagen (beide 1x per kwartaal) die zorgen dat je echt resultaat boekt, een band opbouwt met de andere deelnemers en van en met elkaar leert en groeit;
 
💫   Onbeperkt steun via mail, whatsapp, telefoon of videobellen: we’ve got your back!

Wil je meer weten over dit programma?
Of wil je hierover graag een keertje zoomen?
Neem contact op met mij op!

%d bloggers liken dit: