Droombaancoach | Thuiswerkspecialist | HR Advies

 

We werken nu al zolang thuis dat er niet meer gepraat wordt over thuiswerken. Hier moet verandering in komen. Blijf het bespreekbaar maken!

Waarom? Omdat het nog steeds belangrijk is om bij je medewerkers in te checken. Het feit dat het wellicht een gewoonte is geworden dat we thuiswerken, wil niet zeggen dat het thuiswerken makkelijker is geworden.

Ben jij ondernemer en zoek je manieren om het gesprek hierover aan te gaan?  Ik heb een aantal mooie vragen voor je die jij aan jouw medewerkers kan stellen:

📣   Hoe gaat het écht met je?
📣   Hoe combineer je thuiswerken met je thuissituatie?
📣   Wat doe jij om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken thuis?
📣   Hoe is je verbinding met het team/leidinggevende/bedrijf?
📣   Zou je iets anders willen zien in hoe het thuiswerken nu gaat?
📣   Wat heb je nodig van het bedrijf?  

Dit soort vragen brengen jou in verbinding met je medewerkers, zodat je erachter kan komen hoe deze situatie voor hen is. Vanuit daar is het mogelijk om serieuze steun te bieden.

Wil jij nou nog meer van dit soort tips en wil ook in de toekomst als bedrijf een visie hebben op het thuiswerken. Neem dan contact met mij op, ik denk graag met je mee.

Ben jij een ondernemer met meer dan 50 medewerkers én vestigingen in Overijssel? 

Dan heeft provincie Overijssel iets aantrekkelijks voor jou:

Subsidie voor werkgevers voor het inhuren van een externe adviseur die een thuiswerkplan opstelt voor na de coronacrisis. Het doel is om werknemers een deel van hun werktijd structureel te laten thuiswerken en tegelijk te zorgen voor een goede spreiding van mobiliteit.

Klinkt goed, toch? Ik ben zo’n externe adviseur en ik stel graag een thuiswerkplan voor jullie bedrijf op.

Kijk voor meer informatie over deze subsidieregeling op: https://www.overijssel.nl/loket/subsidie/mobiliteit/voucherregeling-thuiswerkplannen/

%d bloggers liken dit: